Ce dezumidificator aleg pentru un apartament?

Ce dezumidificator aleg pentru un apartament?

Multe persoane care se decid ca au nevoie de un dezumidificator, se intreaba ce model este cel mai potrivit pentru un aparatament?

Vom incerca aici sa punctam cateva aspecte care sa va ajute in a alege modelul care sa ofere cea mai mare eficienta pentru dumneavoastra.

 

Ce dezumidificator sa cumpar pentru apartamentul meu?

Cele mai potrivite modele pentru apartament sunt

  • Meaco 10L
  • Meaco 12L Low Energy
  • Meaco DD8L
  • Meaco DD8L Junior

Aceste aparate le puteti gasi in oferta noastra si ne puteti contacta pentru a va oferi mai multe detalii.

 

De ce aveti nevoie de un dezumidificator intr-un apartament

Apartamentele nu au, in general un uscator și, prin urmare, rufele spalate sunt in general uscate in baie sau in alte camere. In timpul iernii, ferestrele sunt ermetic inchise pentru a preveni patrunderea aerului rece si a opri aerul cald sa iasa afara astfel ca umezeala din haine ramane captiva in apartament. In aceste conditii, cresterea umiditatii din aer duce la formarea condensului si a mucegaiului pe suprafetele reci – pe geamuri, tamplaria geamului sau pe peretii exteriori in special pe cei aflati inspre zona de nord.

Uscarea rufelor in casa este cauza multor probleme datorate umiditatii crescute.

Daca nu aveți ventilatoare aspirante in baie sau bucatarie, atunci problemele vor fi si mai grave.

 

Cum va ajuta un dezumidificator?

Dezumidificatorul va elimina excesul de umiditate din aer inainte ca aceasta sa genereze probleme. Vaporii sunt colectati de catre aparat in rezervorul special de unde apa poate fi aruncata in chiuveta.

 

De ce am ales cele patru dezumidificatoare pentru un apartament?

Intr-un apartament nu iti doresti aparate care sa ocupe foarte mult loc sau care sa fie zgomotoase. Dezumidificatoarele alese de noi sunt usoare, ergonomice, ocupa putin spatiu si sunt foarte silentioase avand in acelasi timp un randament foarte bun de colectare a vaporilor din aer.

Cel mai ieftin model din cele mentionate de noi este Meaco 10L. Meaco 12L are o eficienta si mai buna colectand in acelasi interval de timp cu 20% mai multa apa din aer, cu 25% mai putina energie consumata. Acest aparat dispune si de o paleta de directionare a aerului catre haine sau catre zonele ce trebuie supuse dezumidificarii.

DD 8L / DD 8L Junior ofera o soluție diferita in sensul ca sunt dezumidificatoare desicante care aduc unele avantaje fața de aparatele cu compresor de mai sus. Chiar la viteza maxima a ventilatorului, aceste aparate sunt foarte silentioase. Pe viteza a doua a ventilatorului, aparatul emite acelasi nivel de zgomot ca si ventilatorul cu compresor. Aerul degajat de aceste aparate este mai cald, ajutand la uscarea mai rapida a hainelor. Sunt mai usoare si mai usor de mutat dintr-un loc in altul.

In cazul in care temperatura din apartament este scazuta, caldura suplimentara degajata de Meaco DD8L ar ajuta la cresterea acesteia cu cateva grade.

Diferența dintre cele doua modele DD8L este ca Junior nu are filtru anti-bacterian si sistem de ionizare ce se regasesc pe modelul DD8L.

 

Si in final

Daca suferiți de alergii, atunci dezumidificatorul Meaco 12L Low Energy va fi cea mai buna alegere deoarece puteti adauga filtrul HEPA opțional care va elimina alergenii ca de exemplu firele de par de animale de companie, praf, polen, spori de mucegai, particule de praf și alte particule iritante din aer.

Lasa un comentariu

Copyright AlecoAir 2017. All rights reserved